Кошик
40 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 06.05).

+380 (66) 457-68-48
+380 (67) 452-34-33
+380 (99) 631-37-37
вул. Оксамитова 10, офіс 1, Київ, Україна
ТОВ "ФЕРРА"
Кошик
Машина для перероблення овочів МПО-1-03 (овочерізка)
влево
  • Машина для перероблення овочів МПО-1-03 (овочерізка), фото 2
вправо

Машина для перероблення овочів МПО-1-03 (овочерізка)

  • Під замовлення
clockВідправка з 19 травня 2024

21 250 

+380 (66) 457-68-48
МТС
  • +380 (67) 452-34-33
    Киевстар
  • +380 (99) 631-37-37
    МТС
  • +380 (93) 031-33-93
    Лайф
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Машина для перероблення овочів МПО-1-03 (овочерізка)
Машина для перероблення овочів МПО-1-03 (овочерізка)Під замовлення
21 250 
+380 (66) 457-68-48
МТС
  • +380 (67) 452-34-33
    Киевстар
  • +380 (99) 631-37-37
    МТС
  • +380 (93) 031-33-93
    Лайф
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Габарити — 480х280х720 мм, продуктивність — 350 кг/год, 220 В, кількість видів нарізування — 5

Овочерізка професійна МПО-1-03 призначена для протирання варених продуктів (картофелю, буряків, рідких каш, гороху, квасолі, яблук, сирих сирих і варених продуктів (картофелю, буряків, буряків, буряків, буряків, буряків, буряків, моркви, цибулі, цибулі, реппи, штанів, огірків, огірків, томатів і т.д.) на частинки різної геометричної форми, тонкого подрібнення картоплі, моркви, а також шатківниці капусти. Диск "Морковка по-корейськи", і набір кубик 10*10*10 не входить до складу обладнання й може докуповуватися окремо. До складу машини входить диск для протирання з діаметром отворів 4 мм. Протиральний диск із діаметром отворів 1,5 мм може докуповуватися окремо

Увага наш новий диск у роботі!

Комплект дисків для нарізання кубиками (ніж + решітка) використовується для нарізання сирих щільних овочів (картопель, морква, буряк, редис, огірки зокрема мариновані) для рагу та начинки борошняних виробів разом із рубленим м'ясом і цибулею, а також для нарізання болгарського перцю та моркви для рису з овочами.

Кубики 10х10х10 мм зазвичай використовуються для овочевих і фруктових салатів, зокрема для нарізування варених картоплі, моркви, буряка, яблук, груш та ін. овочів і фруктів. Ці ж розміри дають змогу нарізати варену ковбасу з однорідною консистенцією.

Ніж для нарізування соломкою 2х2 дає змогу робити красиве салатне нарізання для більшості овочів (спвекли, капуста, редьки, картоплі, зокрема свіжих і маринованих огірків тощо) і фруктів.

А також використовується для нарізування моркви на корейські салати, водночас морква розташовується у великому бункері плашма, уздовж ножа для отримання максимально довгої соломки.

Основні відмітні риси овочерізки МОП-1 від машин МПР-350М, які раніше випускаються, такі:

    робоча камера виготовлена з алюмінію й об'єднана з носійним корпусом, на якому кріпляться всі основні вузли машини;
    застосований двигун безкорпусного виконання, що дало змогу зменшити габарити машини та знизити її вагу;
    передавання моменту від двигуна на робочий вал відбувається одним полікліновим ременем, що спростило вузол натягу ременя;
    застосування гладкого ведмедика шківа дало змогу уникнути точної виставки ручувань провідного шківа, що спрощує складання машини.

Машини випускаються в 4-х виробленнях:

МП-1 — для нарізання сирих і варених овочів, витікання картоплі та моркви, протирання варених продуктів (базове виготовлення) з повним набором робочих дисків для різання (6 найменувань) і пристосувань для різання та протирання;

Змінні робочі диски для нарізування овочівМПО-1-01 — для протирання варених продуктів (без пристосування й без змінних робочих дисків для різання);

МОП-1-02 — для нарізання сирих і варених продуктів (без пристосування для протирання й без дисків для протирання);
МП-1-03 — для нарізання сирих і варених продуктів приводом на 220 В (без пристосування для протирання й без дисків для протирання).

Основні атрибути
Номінальна споживана потужність0.8 Вт
Колір корпусуСірий
Тип управлінняМеханічне
ВиробникТоргмаш
Країна виробникБілорусь
Вид обладнанняОвочерізки професійні
Сфера использованияHoReCa
Номінальна напруга220 В
Тип встановлення обладнанняНастільний
Гарантійний термін12 міс
Користувацькі характеристики
Маса, кг29,3
Продуктивність при нарізці сирої картоплі брусочками перерізом 10х10 мм, кг/год, не менше350
Кількість видів нарізки5
Габаритні розміри, мм480х280х720 ДхШхВ
Кількість видів протирання-
Продуктивність при протиранні картоплі, кг/год, не менше-
Продуктивність, кг/годину350
Продуктивність, кг/годину350
  • Ціна: 21 250 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner