Кошик
40 відгуків
+380 (66) 457-68-48
+380 (67) 452-34-33
+380 (99) 631-37-37
вул. Оксамитова 10, офіс 1, Київ, Україна
ТОВ "ФЕРРА"
Кошик
М'ясорубка професійна МИМ-80

М'ясорубка професійна МИМ-80

  • Під замовлення
clockВідправка з 04 червня 2024

15 900 ₴

+380 (66) 457-68-48
МТС
  • +380 (67) 452-34-33
    Киевстар
  • +380 (99) 631-37-37
    МТС
  • +380 (93) 031-33-93
    Лайф
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
М'ясорубка професійна МИМ-80
М'ясорубка професійна МИМ-80Під замовлення
15 900 ₴
+380 (66) 457-68-48
МТС
  • +380 (67) 452-34-33
    Киевстар
  • +380 (99) 631-37-37
    МТС
  • +380 (93) 031-33-93
    Лайф
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

М'ясорубка. Габарити — 450х300х580 мм, продуктивність — 80 кг/год, 220/380 В, 0,81/0,82 кВт, облицювання з неіржавки, реверс

М'ясорубки промислові МИМ-80 призначені для подрібнення м'яса та риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси та набиття ковбас на підприємствах громадського харчування.

М'ясорубки електричні професійні МИМ-80 виготовлені в однофазному та трифазному виготовленні для увімкнення в мережу змінного струму.

М'ясорубки обладнані функцією «Реверс», яка дає змогу під час намотування жил звільнити шнек без додаткового розбирання машин. Також встановлений практично безшумний черв'ячний редуктор. Машини випускаються з облицюванням із неіржавкої сталі.

Встановлений у м'ясорубках МИМ-80 черв'ячний редуктор забезпечує безшумну, плавну та рівномірну роботу машин, покращує їхні експлуатаційні властивості та збільшує тривалість роботи. У процесі роботи машин відпадає потреба в проведенні регулювань, а потреба у виконанні поточного ремонту неабияк зменшується.

Пристрій і робота м'ясорубки МИМ-80

 

М'ясорубка складається зі власне м'ясорубки, приводу та знімної чаші. Власне м'ясорубка в складі складається з алюмінієвого корпусу, у якому обертається шнек, затискної гайки, двобічного ножа, решітки, кільця наполегливого та ножа підрізного, облицювання з неіржавкої сталі.

1-Толкач; 2-Чаша; 3-подібно м'ясорубка. Привод: 4-Вал приводний; 5- Редуктор;
6-облицювання; 7-Електродвигун; 8-Амортизатор; 9-Светодиод "Сеть"; 10-Кнопка "Реверс"; 11-Кнопка "Стоп"; 12-Кнопка "Пуск"; 13-Обліцовка задня; 14-Блок затискача; 15-затискач;
16-кабельне введення; 17-затискач заземлення.


На передній частині корпусу власне м'ясорубки є зовнішня різь, на яку нагвинчується гайка затискна, а на задній частині — фланець, яким корпус кріпиться до приводу. Кріплення корпусу здійснюється нарізними затискачами.

1-Шпонка; 2-Шнек; 3-ніж підрізний; 4-Нож двусторонний;
5-решітка; 6-кільце наполегливе; 7-Гайка затискна.


Над завантажувальним отвором розташований незнімний запобіжник, що унеможливлює потрапляння руки обслуговчого персоналу до шнека, що працює м'ясорубки. На бічній стороні облицювання розташовані кнопки "Пуск", "Стоп" і "Реверс".

Перероблюваний продукт із чаші вручну подається до горловини корпусу м'ясорубки, а потім штовхачем до обертового шнека. Захопний шнеком продукт проходить послідовно через набір різального інструменту.

Для отримання фаршу різного ступеня подрібнення м'ясорубка забезпечена набором ножових решіток з отворами різних розмірів. Решітка вставляється в корпус м'ясорубки та утримується від провертання шпонкою.


Правила експлуатації професійної м'ясорубки

Перед увімкненням машини необхідно переконатися, що корпус м'ясорубки надійно закріплений, а затискна гайка не затягнута. Після перевірки занулення та ввімкнення електродвигуна, треба загвинти гайку до незначного посилення шуму. М'ясо або риба, попередньо нарізані

шматочками масою 50-200 р. і звільнені від кісток, сухожиль і плівок, проштовхують дерев'яним штовханням у завантажувальну горловину. Водночас забороняється притискати продукт сильно до шнека, позаяк це може викликати перевантаження й псування електродвигуна. Подавання м'яса має бути рівномірним, без великих зусиль. У разі тривалої роботи м'ясорубку треба періодично зупиняти, а ножі та решітки очищати від сухожиль.

Забороняється допускати, щоб м'ясорубка працювала нахолодну, позаяк це прискорює знос ножів і решіток машини. Не рекомендується подрібнювати в м'ясорубці сухарі, цукор або сіль, позаяк ці продукти призводять до швидкого зношування та затуплення робочих органів. Не можна працювати з м'ясорубкою без запобіжного кільця й залишати під час роботи без нагляду.

Після закінчення роботи машину вимикають і розбирають. Для виймання шнека, ножів і решіток із робочої камери м'ясорубки використовують спеціальний гачок. Усі деталі очищають від залишків фаршу, промивають гарячою водою й просушують. Після просушування шнек, ніж, решітки та робочу камеру змащують несоліним харчовим жиром.

Під час складання особлива увага приділяється правильному встановленню робочих органів, ножів і решіток, оскільки в іншому разі машина працювати не буде, і це призведе до виходу її з ладу. Треба пам'ятати, що якщо затягнути затискна гайка, то ножі занадто сильно притискаються до решітки, і в процесі роботи внаслідок тертя металу об метал вони нагріваються і виходять із ладу. Слабо загвинчувати затискну гайку небажано, оскільки в цьому разі між ножем і решіткою утворюється зазор, і рубка м'яса відбувається неякісно. Різно знижується якість і продуктивність м'ясорубки.

` Одне з основних умов гарної роботи м'ясорубки — правильно заточені та встановлені ножі та решітки в робочій камері машини. Тому ножі та решітки в міру потреби мають затягуватися або замінюватися на нові.

Основні атрибути
Номінальна споживана потужність810 Вт
Максимальна продуктивність80 кг
Тип управлінняМеханічне
Тип встановлення обладнанняНастільний
Номінальна напруга220 В
Вид обладнанняМ'ясорубка повний унгер
ВиробникТоргмаш
Сфера использованияHoReCa
МатеріалНержавіюча сталь
Країна виробникБілорусь
Гарантійний термін12 міс
Користувацькі характеристики
Продуктивність при повторному подрібненні котлетної маси, кг/год, не менше26
Маса, кг27
Кількість отворів42
Зовнішній діаметр, мм60
Габаритні розміри, мм450х300х580 ДхШхВ
Частота обертання шнека, об/хв187
Діаметр отворів, мм5
  • Ціна: 15 900 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner