М'ясорубка професійна. Габарити — 460х560х430 мм, продуктивність — 280 кг/год, 380 В, 1,05 кВт, облицювання з неіржавки, реверс
М'ясорубка професійна ТМ-32 призначена для подрібнення м'яса та риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси та набиття ковбас на підприємствах масового харчування.
М'ясорубка складається з корпусу, у якому обертається шнек, затискної гайки, двосторонніх ножів, набору ножових решіток, кільця наполегливого та ножа підрізного.
На передній частині корпусу м'ясорубки є зовнішня різь, на яку нагвинчується гайка затискна, а на задній частині — фланець, яким корпус кріпиться до приводу.
Шнек, корпус шнека та затискна гайка виготовлені з масивної неіржавкої сталі. Усунена деформація, як у разі з корпусом із інших металів.
Для отримання фаршу різного ступеня подрібнення машини забезпечені набором ножових решіток із діаметром отворів у них 3 мм, 5 мм, 9 мм.
На завантажувальній чаші розташований запобіжник, що унеможливлює доступ рук обслуговчого персоналу до шнека машини, що працює.
М'ясорубка промислова зручна та проста в експлуатації.
Вона обладнана, крім функцій "Стоп" і "Старт", функцією "Реверс" — ця функція дає змогу обійти проблему намотування жили на шнек.
Пристрій і робота м'ясорубки ТМ-32
М'ясорубка складається з корпусу, у якому обертається шнек, затискної гайки, двобічних ножів, набору ножових решіток, кільця завзятого та ножа підрізного. на передній частині корпусу м'ясорубки є зовнішня різь, на яку нагвинчується гайка затискна, а на задній частині — фланець, яким корпус кріпиться до приводу.
Шнек, корпус шнека та затискна гайка виготовлені з масивної неіржавкої сталі. Усунена деформація, як у разі з корпусом із інших металів.
Для отримання фаршу різного ступеня подрібнення машини забезпечені набором ножових решіток із діаметром отворів у них 3 мм, 5 мм, 9 мм.
На завантажувальній чаші розташований запобіжник, що унеможливлює доступ рук обслуговчого персоналу до шнека машини, що працює.
М'ясорубка зручна та проста в експлуатації. Вона обладнана, крім функцій "Стоп" і "Старт", функцією "Реверс" — ця функція дає змогу обійти проблему намотування жили на шнек.
1-Шпонка; 2-Шнек; 3-ніж підрізний; 4-ніж двосторонній; 5-Гешетка з отворами 9 мм; 6-грашетка з отворами 5 мм; 7-кільце наполегливе; 8-Гайка затискна.
Основні атрибути | |
---|---|
Номінальна споживана потужність | 1050 Вт |
Тип управління | Механічне |
Тип встановлення обладнання | Настільний |
Країна виробник | Білорусь |
Вид обладнання | М'ясорубка повний унгер |
Виробник | Торгмаш |
Сфера использования | HoReCa |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Номінальна напруга | 380 В |
Гарантійний термін | 12 міс |
Користувацькі характеристики | |
Частота обертання шнека | 1500 об/хв |
Продуктивність при повторному подрібненні котлетної маси, кг/год, не менше | 100 |
Маса, кг | 40 |
Продуктивність, кг/год, не менше | 280 |
Габаритні розміри, мм | 560х460х430 ДхШхВ |
- Ціна: 15 187 ₴