Овочерізки професійні
Промислові овочерізки полегшують роботу кухарів з нарізки та подрібнення сирих і варених овочів, а також коренеплодів, фруктів, сирів і деяких інших продуктів. Де щодня потрібно нарізка великої кількості овочів для салатів, гарнірів, перших страв, електричні овочерізки дозволяють скоротити ручну працю і підвищити ефективність та швидкість роботи. В першу чергу використовувати овочерізки рекомендується столовим, підприємствам фаст-фуду, фабриках-кухнях і салатним цехам, ресторанам з великою прохідністю і кейтерингових компаній. Однак, застосування різок з невеликою продуктивністю виправдано і в невеликих ресторанах, кафе, піцеріях, кондитерських і магазинах кулінарії. Овочерізки забезпечують якісну і різноманітну за формою та розмірами нарізку з мінімальним відсотком відходів.
-
Машина для перероблення овочів МПО-1 (овочерізка)
23 700 ₴Під замовлення
-
Машина для перероблення овочів МПО-1-03 (овочерізка)
21 250 ₴Під замовлення
-
Машина протирогово-різальна МПР-350М (овочерізка)
23 700 ₴Під замовлення